Mefjord Brygge

 

Den optimale norske opplevelsen. Lokalisert på nordsiden av øya Senja, ofte kalt ”Norge i miniatyr” på grunn av sitt naturlige mangfold, er Mefjord Brygge, et sted som tilbyr optimale og autentiske norske opplevelser.

Mefjord Brygge er oppbygd rundt tre store kaier og tilbyr klassiske rorbuer eller store leiligheter som utgangspunkt når man utforsker alt stedet har å tilby som havfiske og havørnsafari samt nordlyset. 

Havfiske anbefales. Mefjord Brygge tilbyr solide båter med alt det nyeste utstyret, og dette er et område med en umiddelbar tilgang til en av Norges største kystfiskeområder.

Inkludert de utallige mulighetene for fotturer, med mulighet for å oppleve den dramatiske naturen i fjordene hvor de bratte fjell møter havet, er Mefjord Brygge også et ideelt sted for å se nordlyset.

Her er plassen man kan oppleve nordlyset i sin rette element – bort fra byens støy og lys, og bare nyte stillheten som gjør opplevelsen optimal.

I og rundt Mefjorden kan du vil drive med den mest spektakulære fjellaktivitet. Toppturer, skikjøring rett til havet, alpin- og isklatring i verdensklasse. Du vil også kunne oppleve skreifiske og kanskje tilberede selvfanget torsk etter endt fjelltur.

Mefjord Brygge og Senja Lodge & Mountainguides tilbyr den komplette skipakke av beste kvalitet.

Vår egen restaurant og bar serverer lokal kortreist mat og er innredet i en maritim stil med ulike gjenstander fra gammel tid. Badstue og stamp. Mefjord Brygges tilbyr lett tilgang til ulike alpine aktiviteter samt isklatring. 

Bedrift: Mefjord Brygge As
Adresse: Mefjordvær, 9386 Senjahopen
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kontaktperson:Tommy Schanke Hansen
Telefon: +47 77 85 89 80
Faks: +47 77 85 89 81
Hjemmeside: www.mefjordbrygge.no