Idylliske Hamn i Senja

Foto: www.hamnisenja.no

Hamn i Senja er en ferie- og aktivitetsresort som ligger spektakulært til mellom fjord og fjell på vestkysten av Senja. Senja er Norges nest største øy og ligger midt mellom byene Tromsø og Harstad i Nord-Norge.

Hamn ligger langs Nasjonal turistvei (FV 86 + FV 862) som strekker seg fra fergeforbindelsen mellom Gryllefjord og Andenes (for de somskal videre mot Lofoten) og til fergeforbindelsen fra Botnhamn på Nord-Senja til Brensholmen. (for de som skal videre mot Tromsø)

I Hamn finner du bl.a. overnattingsmuligheter i rom og leiligheter med moderne fasiliteter og god komfort. Totalt 29 leiligheter med til sammen 66 rom.

4 typer overnatting kan tilbys på leiligheter:
• Rom med bad (2 senger)
• Liten suite med bad, ekstra sovesofa, minikjøkken (inntil 4 pers)
• Stor suite med soverom, bad, stue, spiseplass, veranda og utsikt (2 senger)
• Leilighet med stue, spiseplass, veranda, utsikt og 2 eller 3 soverom der hvert soverom har eget privat bad. (inntil 6 personer)

Hamn i Senja passer perfekt for business & pleasure. 

Konferanserom – 5 stk med topp moderne lokaler og fasiliteter med kapasitet fra 12-180 personer, 125 personer i klasseromsoppstilling. Fritt trådløst internett.

Storbrygga Spiseri - kapasitet på opptil 125 personer. Åpen hver dag fra juni til og med august. Servering ute på kaia i sommersesongen. Utenom sommersesong er spiseriet åpent på bestilling for selskaper, konferanser, ferie og fritidsturer mm. 

Cognacsalongen – en avslappende oase med historisk sus. Kapasitet opp til ca 30 personer.

Fyrløkta – 360 ° panoramautsikt mot midnattsol, nordlys og skiftende naturstemninger og nordnorsk lysetting. Kapasitet opp til ca 25 personer.

Badesjarken – verdens første hot-tub i en båt på land! Et must! Kapasitet 15-20 personer. Vi anbefaler også våre stilige maritime badedrakter som passer alle. Kombiner med badstu og en dukkert i det noe kjøligere Atlanterhavet.

Sjekk også ut våre aktiviteter som bodyrafting i malstrøm, fjordsafari med RIB eller fiskebåt, fisketurer, kajakkutleie, sykkelutleie mm

Åpningstider 2012.
Opphold i Hamn for perioden 2.1-25.5 og fra 27.8-16.12.12 må forhåndsbestilles. Fra 25.5 tom. 26.8.12 er Hamn i Senja åpen hver dag. Storbrygga Spiseri serverer middag mellom kl. 14.00 og 21.00 i sommersesongen.

Bedrift: Hamn i Senja
Adresse: Hamn i Senja, 9385 Skaland
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 77 85 98 80
Hjemmeside: www.hamnisenja.no
Facebook