Basecamp Senja

Basecamp Senja har to baser på Senja; 

Jordhuset på Vesterfjell (20 km fra Finnsnes) med plass til 70 gjester. Kortreist mat, aktiviteter og et flott hus for møter, konferanser og festlige lag. Det er gruve med åpen ild inne og vannbåren varme i gulvet som gir fin innetemperatur. Jordhuset har øl-vin og brennevinsbevilling. Internett, prosjektør og lerret er tilgjengelig i Posthuset.

Posthuset Expedition Lodge (60 km fra Finnsnes) ligger på Skaland –ytterst ut mot storhavet på Senja. I vannkanten av den fantastiske Bergsfjorden. Posthuset er nyrestaurert og var tidligere både posthus og skipsekspedisjon. 1. Januar 2012 åpnet Posthuset for små grupper inntil ti stykker. Ei perfekt arena for ledergrupper eller andre grupper. Soveplass til ti personer. Posthuset disponerer en 23 fot stor Zodiac ekspedisjonsbåt som tar deg med på eventyr i den spennende Bergsfjorden. Internett prosjektør og lerret tilgjengelig. Guide, matkunstner eller turleder kan bestilles i tillegg.

Bedrift: Basecamp Senja AS
Adresse: Jordhuset Vesterfjell – Posthuset Skaland
Postadresse: Hamnaveien 24, 9300 Finnsnes
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kontaktperson: Trude Mørkved
Telefon: +47 91 70 96 18
Hjemmeside: www.basecampsenja.no
Facebook